Ilokseni huomasin, että Klivia on tekemässä isoa kaunista kukkaa. Punainen pilkottaa kukan juuresta josta puhkeaa tosi kaunis kukka. Täytyy ottaa kuva kun on vähän isompi kaikkien iloksi tänne blogiin.

Päivä on mennyt DVD-laitteen kanssa näprätessa harmittaa, kun siitä ei löydy suomenkielistä valikkoa olisi paljon helpompaa. Jotenkin se menee hassusti, että digiboksi ei saa olla päällä kun yrittää laittaa taas dvd vekotinta tallentamaan. No, ehkä se tässä ajan kanssa selviää olenko laittanut piuhat päin seiniä.

Äiti soitteli äsken hän ihmetteli, että "jokohan pojillakin on alkanut dementia vaivaamaan" kun olivat unohtaneet yhden kirjeen laittaa postilaatikkoon. Hän kyllä kertoi, että häneltä oli unohtunut yksi lampun vaihto makuuhuoneeseen. Pyysin, että yrittää muistaa kertoa, kun kotiavustaja tulee illalla käymään, että hän auttaisi. Nää nähtäväksi, että muistaako . . . . ?

Pakkasta vähän liikaa ulkoiluun, mutta muuten taivaallisen ihana päivä. Virkistää heti kun aurinko on näkyvissä. Heippa.