Joo, täytyy se Yariskin pestää, kun näyttää niin kuraiselle varsinkin kun sattuu aurinko paistamaan, niin kuin tänään. Kiukutti kyllä vähän, kun olin käynyt maksamassa pesun ja olin autoa siirtämässä, niin röyhkeä miehenköriläs sitten kiilasi autonsa jonoon ja lähti vasta sitten maksamaan pesua. Ihan teki mieli näyttää keskisormea, mutta maltoin mieleni olihan nyt joulu lähellä. Sama ukko sitten minun edessäni pääsi vihdoin sinne halliin ja meni naputteleen liian nopeasti numeronsa, että ovet ei sitten auenneetkaan, hän yritti monta kertaa lopulta ovet sitten aukeni, mutta  arvatkaa olinko vähän vahingoniloinen?

Tulin Columbuksen kautta kotiin mukana aivan välttämättömiä tavaroita, mutta kyllä oli porukkaa liikkeellä. Ostoskärryt täysi kaikenlaista herkkua, että mihin mahaan ne oikein niitä syö? 

Kotona olen taistellut tietsikan kanssa, kun oli jotenkin asetukset koneessa menneet sekaisin, että en päässyt nettiin lainkaan. Palautin koneen viikko aikaisempaan tilaan se taisi auttaa, kun nyt pelittää jälleen. Olisi tullut pitkät pyhät jos ei olisi päässyt nettiin surfailemaan?  

Niin ihanaa, että ihan itkettää!