8283.jpg

Kesän kukka muistuttamaan, että kyllä kesä oli ihana.

Ilma tuntuu syksyiseltä lähdin kuitenkin City-marketin kirpparille Itä-keskukseen katsomaan mitä sieltä löytyisi. Löytyihän sieltä taas "salarakkaalle" kumisaappaat ja itselle pusero ja eikä maksanut paljon. Aluksi paistoi aurinko, mutta sitten tuli musta pilvi ja ropsautti vettä niskaan ei onneksi satanut kaun. Muutama myyjä säikähti ja pakeni paikalta. Lähdin kohti kotia keittämään jauhelihakeittoa kun täytyy syödäkin jotain. Sitä keittoa on sitten pakkasessa moneksi kerraksi ei tarvii kuin sulattaa.

Kokeiltiin skype-istuntoa, että monta on samassa tietokonepuhelussa mukana hyvin se onnistui, vaikka "salarakas" pakeni paikalta, kun liian monta ääntä tuli samasta vehkeestä.

Ritva entinen työkaveri soitteli pitkästä aikaa ja puhuimme kaikenlaista pääasiassa kirpparijuttuja sovittiin, että mentäisiin ensiviikonloppuna Myyrmäen-urheiluhallin kirppariin hän myymään ja minä katselemaan josko löytyisi jotain. On se uikkari vielä löytymättä ja lomamatka lähestyy.

Huomiseksi tuli ohjelman muutos, nimittäin eduskunnassa käynti peruuntui. Joten taidan mennä uimaan kun sain vapaapäivän........

Taidan mennä tästä telkkarin ääreen. Heippa