Joulupukki toi näin suloisen enkelin!!!!

Pikkujoulujuhla

Espanjan suomalainen vammaisjärjestö EDFE-järjesti pikkujoulut ravintola Reflassa täällä Fuengirolassa. Olen huonosti päässyt joulutunnelmaan, mutta nyt pääsi kun oli suomalaiset joulutarjoilut ja ihan oikea joulupukki vieraili meidän kaikkien iloksi. Lapset tekevät joulun tunnelman siksi olikin kivaa, kun ystäväni Annelin jälkikasvua oli kiitettävästi paikalla. Kaksi vuotias Otto tosin ei tullut syliin, vaan olisi mielellään juossut koko ajan. Isommat sisarukset pitivät hänet suojeluksessaan, ettei joutunut hukkaan. Joukon pienin 3 kk vanha Eljas sensijaan viihtyi sylissäni pitkään.... enkä saan siitä myöhemmin kuvan tänne?

Joulupukki toi lahjat kilteille lapsille ja minä sain kaksi lahjaa! Toisen laitoin kiertoon lapsiperheeseen, kun se oli joulukuusenkoristeita enkä minä laita kotona suomessakaan ikinä joulukuusta. "kun en nää mitään vitsiä siinä, että tuon luonnonpuun muutamaksi päiväksi sisätiloihin" - koristeet meni paljon parempaan tarkoitukseen. Kuvan enkeli oli kyllä ihan kuin minulle tehty "yksinkertaisen kaunis" ei mitään liikaa joka tuli ihan "yllätyksenä ja pyytämättä" kun entisen tytön faksit....!!!!

Kannanotto ja haaste

Väkeä oli ravintola lähes täysi ja kaikki toimi ihan hyvin paitsi myöhemmin, kun karaoke alkoi niin jo ihmiset alkoivat tupakoida. Miten se on niin vaikeaa asettua sellaisten ihmisten asemaan jotka eivät olla savussa? Asiaa, kun miettii niin yksi ihminen pilaa ilman monelta muulta ja se ei ole kyllä oikein. Tietysti sekään ei ole oikein, että vaikeampi vammaiset eivät voineet tulla, koska tässä ravintolassa ei ole inva-vessaa? Joten haastan ravintolan omistajat talkoisiin, että he todella ottaisivat esteettömyyden sydämelleen!!!!!!

Aurinkoinen torstai

Tänään paistoi aurinko taivaan täydeltä, mutta varjossa oli todella kylmä viima. Uimassa olin, koska uima-altaan vesi on todella lämmintä. Auringonotto oli sitten toinen asia....kyllä se täytyy uskoa, että syksy se on tullut tännekin!!! Tänään olen ottanut vähän löysemmin, kun vielä tulossa mahdollisesti matka Rondaan joku päivä, että jaksaa taas taivaltaa!

Tänään olen saanut monta uutta facebook ystävää joka on hieno juttu! Keniasta, Vantaalta - ai niin yhden miehen laitoin pois, kun hänen seinällään oli vain tissit paljaana olevia tyttöjä, en tuntenut olevani omieni joukossa.... hihihi!!!

Myöhemmin illalla toivon pääseväni chattiin kauaksi, siis maailman toiselle laidalle Sherajul ystävän kanssa????