Torstaina lähdin aamuvarhain kohti Laukaata pikkuveljeni Antin luokse. Toyota Yaris haettiin  Äänekoskelta. Haikea oli jättää Peugeot sinne, mutta kun ilmastoinnin uudessa autossa pani päälle helteellä, niin kyllä oli mahtavaa. Kaikille minun ikäisille "hikoilusta" kärsiville naisihmisillä täytyisi olla mahdollisuus autoon jossa on ilmastointi, tuntui se niin hyvälle.

Jatkoin sitten matkaa mökkerölle Multialle, käytiin äidin kanssa lauantaina Arpiaisella vanhimman veljeni Pekan perheen luona. Milla ja Minna lauloivat meille Milla myös soitti pianoa, olivat raahanneet soittovehkeen ulos.

Äiti ja minä kiipesimme navetan yläkertaan katsomaan tyttöjen uutta huonetta oikein huteria portaita. Olimme vierailulla muutaman tunnin . Olimme lähteneet, niin suolla katselin peruutuspeiliin Pekan koira "netti" tuli tuhatta ja sataa saavuttaakseen auton eihän siinä auttanut muu kuin ottaa koira kyytiin ja viedä se takaisin. Äitiä nauratti paluumatkalla kovasti, onhan mitä muistelee.

Tänään poikkesin vielä paluu matkalla äidin luona Multialla ja Sirkan pikkusiskoni luona Uuraisilla katsomassa mille näyttää kun 15 kiloa painoa on pudonnut pois. Hyvälle näytti. Sieltä laitoin uuden auton nokan kohti Helsinkiä ja tietysti ilmastointi oli päällä.

Huomenna menen näyttämään auton "salarakkaalle", heippa.