Tuolta pönttölinkin alta löytyi aivan mahtava linkki ruotsissa olevaan karhunpesään enpä ole koskaan kuvitellut moista tekeväni. On se vaan ihmeellinen tämä netti kun täältä löytyy kaikkea kivaa. On siellä muitakin mahtavia linkkejä, mutta jäin tuijottamaan karhunpesää siellä se nalle kiemuralla nukkuu talviuntaan. Lintu on myös lentänyt aamutuimaan pois pesästään saa nähdä tuleeko yöksi takaisin.

Lähden tästä vaihtamaan suihkutuolin kannen on meinaan haljennut. Olen jo kauan ihmetellyt aivan kuin tuoli nipistäisi takapuolesta kun siinä istuu suihkussa ettei ole mitään päällä eilen sitten aloin tutkia tuolia ja huomasin, että eipä ole ihmekkään koska kansi on halki, tarttiskohan sitä ruveta laiharille? - Soitin Myllypuron sairaalan yhteydessä olevaan fysioterapiaosastolle (joka nykyisin hoitaa Vuosaarelaisten kuntoutusasiat) kertoivat, että siihen voidaan vaihtaa uusi kansi.

Suihkutuoli tuli kuntoon samalla reissulla kävin myös Laternan kauppakeskuksessa, joka uusi Itäkeskuksen lähellä oleva huonekalu- ja K-raudan keskittymä. Kävelin hehtaarihalleja ympäriinsä, mutta kevyttä sermiä en mistään löytänyt vaan toinen toistaan kauniinpia vuodesohvia ja muita ihanuuksia. Jos tulisi se lottovoitto, niin varmaan vanhat huonekalut lähtisi vaihtoon.

Äiti soitteli äskettäin oli nimittäin menossa nukkumaan kello kahdeksan jälkeen illalla hän kertoi, että oli käynyt lenkillä kotiavun kanssa pitkästä aikaa  nitrot oli  unohtunut, mutta kävelyttäjä oli hakenut joten ei tullut mitään ongelmaa. Hän tuntui olevan oikein rintarottingilla, että lenkki tuli heitetyksi. Kertoi, että huomenna on päiväkeskuksessa laskiaisrieha jonne äiti oli kovasti menossa, tulevat hakemaan kotoa asti.

Huomenna kärjäjille ja nyt aikaisin nukkumaan, että herää kellon soittoon heippa.