Olipa sumuinen aamu, kun ajelimme taksilla kohti käräjätaloa. Poimin kyytiin yhden lautamieskollegan matkan varrelta. Olimme jo hyvän matkaa ajelleet, kun taksi avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi, että "hän kannattaa lapsille ja nuorille kovaa kuria".  Kyselin, että mitä hän mahtaa tarkoittaa? Hänen mielestään ruumiillinen kuri on kuulemma sitä ainoata oikeaa kasvatusta. En malttanut lautamieskollegalle olla sanomatta, että "me niitä tuomitaan tuolla käräjillä jotka lyö" siitä taksimies sai lisää vettä myllyynsä hänellä oli oikein kovia esimerkkejä asiasta. Hänen jutut kuullosti siltä, että "pahoinpitelyn tunnusmerkistö täyttyy" me kyllä viisaasti vaikenimme keskustelusta. Ei sitä tiedä, vaikka käräjillä joskus tavattaisiin!

Äidille soittelin myös ja hänen silmäluomenleikkaus on siirtynyt kesäkuun puolelle toivottavasti sitten saavat lääkityksen kohdalleen jonka vuoksi peruuntui edellinen aika.

Olin saanut Kikin pohjat blogista postia olin nimittäin voittanut hänen blogissaan arvonnassa ja palkintona on "uniikkiblogipohja", kun valmistuu niin sitten se on kaikkien nähtävissä. Kiitokset vielä kovasti en näitä itse osaa tehdäkkään joten olen tästä voitosta tosi iloinen. Tässä tämänpäivän tärkeimmät ja huomenna jälleen käräjille. Kolme yötä, kun nukutaan niin matka on jo tosi lähellä!!!!!! Iiiiiiiiiiiiik kun alkaa jo matkakuume nousemaan. Heippa.