Kuva ryhmästä tai tapahtumasta Bangladeshi Systems Change Advocacy Network (B-SCAN)

Löysin kuvan facebook kaverin sivuilta! Laitan kuvan tänne sen vuoksi, että kuvan naisen (hänen nimeään en tiedä) kulkuväline on todella mielenkiintoisen näköinen. Luovuutta tarvitaan maassa jossa vammaisten asema on vielä todella huono.

****

Henkilökohtaista

Olin uimassa ja kotimatkalla kaupan kautta - ostin itselleni kanankoipia tarkoitukseni oli valmistaa pitkästä aikaa itselleni oikein herkkuateria. No toisin kävi eilen keittiöni lavuaari meni tukkoon. Huoltoyhtiöön soitettua, niin tänne saapui nopeasti ensin yksi huoltomies joka yritti selvittää asiaa. Hän totesi, että tukos on jossain syvemmällä joten hetken kuluttua saapui oikea putkimies joka sellaisella ihmevehkeellä työnsi jotain metallikierrejohtoa putken sisään. Minä jo pelkäsin, että ylettyy naapuurin asti. Putki saatiin auki, mutta minun ruoan valmistus tunnelma kyllä lässähti. 

Illalla myöhemmin kerroin asiasta chattaily ystävälleni, että tänään tarvitsin miehiä apuun. Hän oli sitä mieltä, että miksen  soittanut hänelle, niin hän olisi tullut auttamaan. Ihana ajatus, mutta Bangladeshista asti lavuaari olisi ollut pitkään tukossa!!!

Illaksi menen  tilaisuuteen jonka aiheena  "Onko meillä varaa köyhiin" tilaisuus alkaa kello 18:00 paikkana: Cafe Espa, Eteläesplanadi 2. Helsingissä. Mielenkiintoiseen ja hyvin ajankohtaiseen tilaisuuteen.

Oikein hyvää päivää teille kaikille!