Hyvin nukutun yön jälkeen oli kiva lähteä kohti Itiksen kirppistä. Löytöjä tein esim. naisten valkoiset shortsit 2 euroa, ihana pikkutyön t-paita  yhdellä eurolla ja tuppervaan evasastia 2 eurolla. Alkoi olla tosi kuuma joten jatkoin matkaa merenrantaan aurinkoon ja uimaan. Tapasin monta ystävää joita en ollut tavannut pitkään joten  jäin puheisiin enkä huomannut, että aurinkoa tuli otetuksi vähän liikaa. Nyt kuummottaa jokapaikasta!

Keskustelun aiheina oli vammaisten ihmisoikeudet. Kerroin kaukaisesta ystävästäni Sherajulista ja hänen tärkeästä työstään vammaisten ihmisoikeuksien puolustamisesta omassa maassaan, siis Bangaladeshissa. Olimme yhtä mieltä, siitä että suomessa asiat ovat oikeastaan aika hyvin. Mietittiin muutaman henkilön kanssa, että miten heitä voisi auttaa itsenäiseen elämään? Ehkä keksimme tavan jolla voisimme esimerkiksi hankkia sieltä kummilapsia, mutta pitäisi saada varmuus, että apu kohdistuu juuri vammaisten henkilöiden perheisiin. Asiat ovat alullaan, ehkä tämä tästä vielä aukeaa? Vinkkejä otan mielelläni vastaan?

Ennen pois lähtöä istahdin vielä entisen naapurin mökin kuistille murukahville ja voileivälle. Tavallinen elämä on aivan ihanaa, heippa!