Aamupäivän sateessa lähdin ajelemaan Valtterin kirpparille jossa oli autoja aivan mahdottomasti sekä kirpparin edestä nousi aivan sankka savu ilmaan, siis roskiksessa oli tulipalo. Hyvin nopeasti saapui kaksi isoa paloautoa sammutustöihin eikä pahempaa vahinkoa tullut.

Kirpparilla oli tosi paljon myyjiä ja asiakkaita pitämässä sadetta, koska vettä tuli aivan kuin olisi saavista kaatanut. Olin tosi kriittisellä päällä joten mukaan tuli yksi silkkipusero eurolla sekä salarakkaalle luistimet. Kävelyä tuli lähes kaksi tuntia joten arvata saattaa, että askeleet auton luokse olivat jo tosi lyhyet. Hetkeksi kun pääsee istumaan, niin sitten sitä jo jaksaa taas köpötellä eteenpäin.

Automatkalla kännykkä soi ja äiti sieltä soitteli, että olivat velipojan kanssa käyneet laittamassa mökkeröltä vedet pois ja kantaneet keinun latoon. Joten oikein paljon kiitoksia, kun on noi ilmat ollut sellaisia, ettei siellä olisi enää öitä tarennut nukkua. Naapurin tyttären täysi-ikäiseksi tulo on juhlittu joten nyt voi oikaista itsensä sohvalle ja alkaa tuijottamaan telkkaria joten oikein mukavaa lauantai-iltaa vaan kaikille, heippa.