Aamulla nukuin pitkään, kun oli vapaapäivä vaalitouhuista. Kannoin petivaatteet ja matot parvekkeelle tuulettumaan ajattelin, vaikka olisi mikä "pyhä", niin pölyt ja joulukoristeet lähtee. Joulukuusi ja havupallo (tekoainetta) laitoin muovipussiin odottamaan seuraavaa joulunaikaa. On aivan ihanaa, kun joulu on ohi ja kevättä kohti ollaan menossa. Ihanaa kun päivät pitenee odotan innolla kevät aurinkoa. 

Sydänystävä soitteli aamupäivällä päivitimme kuulumiset. Soittelin koulukaveri Liisalle hänen polvileikkaus oli eilen Ortonissa täällä Helsingissä vähän oli vielä tokkurainen. Lupasin mennä katsomaan huomenna iltapäivällä kun vaalitoimikunnantyö on ohi.

Kävin muuten äänestämässä eilen ääneni sai Tarja Halonen. Olen katsellut jonkin verran TV:n vaaliohjelmia eivät juurikaan jaksa innostaa, kun joka kanavalla tulee samantyyppisiä ohjelmia ja toimittajat yrittävät olla toinen toistaan nokkelampia, kuka keljuimmin osaa kysellä ja nolata ehdokasta. Vaalien arvostusta tuskin nostavat minä ainakin vaihdan aika usein kanavaa taikka pistän toosan kiinni. Oman mielipiteeni olen kyllä muodostanut jostain aivan muusta kuin "mistään" tv-ohjelmasta tai mainoksesta.

Huomenna vaalitoimikunnantyö jatkuu. . . .  heippa.