Kiipeilemässä Sohalin linnan raunioilla!

Sohalin linna ulkoapäin!

Tunnistaako kukaan? Mikä kääreme on kyseessä? Kun me kohdattiin, niin käärmeestä oli jo henki lähtenyt ja pää somasti vieressä!!!!

Sain, kuin sainkin ihanan pikkukissan kuvaan!!!

Myrsky

Myrkystä piti kirjoittaman, lauantaina oli aivan mahdoton myrsky täällä! Parvekkeen alla oleva palmu oli lähes kaksin kerroin, kun meren suunnasta tuli voimamas tuuli ja vesi satoi poikittain!!!!! En muista suomessa olleeni sellaisessa myrskyssä ulkona, mutta nyt oli pakko mennä syömään. Lähdettiin Raunin ja Maurin kanssa "viimeiselle lounaalle", koska he lähtivät sunnuntaina kotiin. Menomatkalla sade ei vielä ollut ihan kamala, niin mehän sitten lähdettiin kun alkoi jo olla nälkä....! Söimme hyvällä ruokahalulla lähes tyhjäss Reflassa herkullista ruokaa, mutta kun tuli pois lähdön aika, niin vesi sade oli, kuin olisi kaadettu vettä niskaan. Raunin kanssa poikettiin vielä hedelmä kaupassa ja se oli todella haastavaa menoa, kun otti kaksi askelta eteen, niin tuuli tökkäsi toiseen suuntaan. Silmälasit oli aivan märät ja huuruiset.....! Päästiin lopulta hotelille ja kaikki vaatteet oli aivan litimärät onneksi kuitenkin kännykkä oli taskussa joka oli takin alla eikä vesi ollut päässyt siihen asti, mutta nahkareppu joka oli selässä oli läpimärkä!!!

Sunnuntaina paistoi

Sunnuntaina heräsin kauniiseen auringonpaisteeseen - altaalle uimaan ja ulos ystävien kanssa..... ihana päivä.

Maanantaina, siis tänään sataa jälleen

Olin laittanut kellon soimaan, että lähden ajoissa ulos hakemaan optikolta uudet silmälasit, mutta kattia kanssa "vettä tulee kuin aisaa jälleen" samalla myös tuulee oikein kunnolla. Nyt on ihan oikeasti autoa ikävä....????

Odottelen ilman vaihtumista ja pidän sadetta sisällä ja yritän keksiä tekemistä? Heippa!