Tänään on sitten päivä mennyt mielenkiintoisia luentoja kuunnellessa. Olin Paasitornissa Hakaniemessä - seminaarin järjestäjänä oli Sosialidemokraattisten MEP-ryhmä. Ohjelma löytyy täältä.

Tapasin varhaisnuoruuden ajoilta olevan ystävän Riitan. Hän tuli tutuksi, kun hänen äitinsä oli naimissa meillä kotona asuvan kasvattiveljen Paavon kanssa. Jos hän ei olisi minua tuntenut - olisin varmaan huomannut, että jotain tuttua hänessä on, mutta....? Elämä kohtelee meitä niin erilailla ymmärsin, että hänellä on ollut avioero ja sen jälkeen mielenterveysongelmia. Hänellä oli mukanaan ystävä ja näytti, että nykyisin menee jo paljon paremmin. Annoin hänelle yhteystietonia saa nähdä tulevatko visiitille? Olisi mielenkiintoista keskustella eri elämänvaiheista, että miten kaikki on mennyt?

Kävi minua tervehtimässä eräs toinenkin naisihminen jota en kuolemaksenikaan tiennyt, että kuka hän on? Enkä kehdannut kysyä, että mistä tunnetaan??? Minulla on paljon sovittelun kautta olevia tuttuja kasvoja joita en ihan oikeasti edes muista. Vastasin kohteliaasti hänelle kysymyksiin, mutta pikkasen jäi mietityttämään, että kukahan se  oli? Olihan siellä Arja ystäväni myös.

Livistin paikalta vähän ennen loppua, kun alkoi istuminen puuduttamaan! Uintiliikkeiden harjoittelu jatkuu.....