Fuengirolasta!

Lasku Fuengirolasta Clinicalta ......

Tarkka lukija muistaa, että minulle sattui tapaturma heti reissun alussa. Minut vietiin erääseen Clinikalle Fuengirolassa saaman apua. Minullahan on matkavakuutukset kunnossa joten vakuutusyhtiö sanoi asian olevan kunnossa, siis että laskun voi lähettää suoraan heille. Klinikka halusi kuitenkin vakuudeksi minun Visakortin numeron ja yllätys, yllätys nehän onkin sitten laskuttaneet sen myös minulta, perkeleen perkele!!!! 

Vakuutusyhtiöön on lähtenyt kysely asiasta ja myös soitto espanjaan, että mitä asian kanssa toimitaan.... se on varmaa, että joutuvat kyllä minulle sen maksun hyvittämään ihan varmasti!!!! Onneksi on siellä espanjankielen taitoisia ystäviä. Kerron myöhemmin miten asiassa lopulta käy, että tarvitaanko vallan poliisin apua?

Totuttelua talveen......

Pikkuhiljaa tässä totuttelen talveen - aikamoinen muutos tulla kesästä talveen tai varmaan sama päinvastoinkin, mutta huomattavasti mielyttävämpää.... Sauna on ollut lämpimänä ahkeraan ja flunssarokotteet haettu. Sovitteluhommia aloitettu ja odotettu, yhden yhdistyksen rekisteröinti papereita, että saisi hommat alkuun? Jouluaatoksi kutsuttu samaan paikkaan jossa olen jo monta vuotta käynyt ja siellä on aina yhtä kivaa pelätä pienten kanssa joulupukin tuloa!!!!

Chattilinjat maailmalle ovat auki. Kaukaisella Sherajul ystävällä on maassaan myös nyt talviaika hänellä ei tosin ole pakkasta, mutta lämpö laskee aika alas. Facebookin chatissa huomaa, että maailma on kuin pieni kylä, niin Keniasta oleva Abdulla ystävä kirjoitti. Mielenkiintoista seurata elämänmenoa ympäri maailman. Tänään olen keskustelut Sherajulin Bangladehista, Rosen Keniasta , Monyelin Bangladeshista A M Jahedin Bangladesta  kanssa keskustelun aiheet oli monenlaisia. Yhdistysasioista, säästä, suomalaisesta saunasta, siis ihan tavallisista asioista.

Oikein hyvää lauantai-iltaa, heippa!