Jos ei muuta parempaa ole perjantaiksi sovittu, niin tavaksi on tullut vähän siivoilla. Jottei viikonloppu mene siivouksien parissa. Kävin toki uimassa sen kilometrin ja Columbuksen kauppakeskuksessa ostoksilla. Tänään tarttui mukaan ainoastaan ruoka juttuja ja juuri muistin, että vessapaperi alkaa olla lopussa? Eipä tullut kaupassa mieleen.

Siivouksesta puheen ollen uusi imuri nielee edelleen eteisen maton taitaa olla sille matolle vähän liian tehokas imu. Kaikki kolot imuroitu myös hellan taustat, jää/pakastimen alta. Viimeisin jossa huhkin oikein hikipäässä oli, kun siirsin kylppärissä pesukonetta jonka taakse on myös pöly kerääntynyt. Tuossa hommassa olisi ollut kyllä tarpeen miestä, mutta kun ei nyt ollut saatavilla niin tartti tehdä itse. Siinä se päivä sitten vierähti.

Aamulla soittelin äidille hänellä oli kommelluksia sattunut, nimittäin kotipalvelu ei ollut muistanut hänen lääkkeitään illalla annostella, vaan äitipä (86 v.) oli lääkekätkölle kiivennyt itse ottamaan aamulääkkeet. Onneksi ei ollut pudonnut eikä ole ottanut liikaa lääkkeitä. Onhan se inhimillistä, että kotipalvelussa sattuu kaikenlaista. Ikäihmisten kanssa ei kuitenkaan pitäisi sattua kun siitä järkkyy koko oleminen. Luottamuspulaa kun on jo muutenkin.

183213.jpg

Mökkerön kaivo on täyttynyt vedellä, kun kesällä meni aivan tyhjäksi.  

Että, semmosta tänään, heippa.