Nerjan tippukiviluolasta!

Aamu valkeni aurinpaisteella tuulikin oli tyyntynyt joten ohjelma oli se, että uimaan- ja aurinkoon  altaalle. Viivyinkin monta tuntia. Tapasin altaalla uusia ystäviä joita on tullut roppakaupalla. Yksin matkustaessa on hyvä puoli se, että saa uusia ystäviä. On pakko tutustua jos ei halua ihan yksin olla....? Olen saanut opettaa yhtä rouvaa facebookin saloihin, toisen kanssa on kuntoiltu altaassa ja kolmannen kanssa puhutaan aina kun kohdataan milloin altaalla, milloin jossain muualla. Hienoihin ihmisiin olen saanut tutustua.....

Illalla lähdin vielä kunto-  shoppailulenkille käveleen. Kävin ostamassa uuden 8 gigan muistitikun, että saan yhden ystävän koneelta kopioitua valokuvia..... toivottavasti mahtuvat tuohon tikkuun. Jostain syystä minusta tuntui, että farkut tippuu päältä (vähän on tainnut kiloja lähteä), niin oli pakko ostaa vyö, kun ihan totta housut oli pudota niitä sai koko ajan kiskoa ylöss!!! Löysin kiinakaupasta 2 eurolla ihan hyvän tuohon tarkoitukseen. Lähdin kaupasta ja kävelin sivukadulle laittamaan vyön päälle..... en tiedä mitä ihmiset mietti, kun hämällä kadulla otin hintalappuja vyöstä ja laitoin sen housujen kaulukseen? Eikä sillä ole yhtään mitään väliä pääasia, että nyt pysyy housut jalassa.

Odottelin illalla vielä facebook chattiin kaukaista ystävääni, mutta häneltä tuli tekstiviesti, että hänen tietokoneensa on kaatunut joten voi mennä muutama päivä ennenkuin ongelma korjaantuu.....? Minulla olisi ollut hänelle kerrottavaa, mutta tekstiviestissä on hankala selittää pitempää asiaa. Sain facebookissa uuden ystävän Yhdysvalloista, tämä nainen jostain oli löytänyt minut ja pyysi ystäväksi. Ymmärsin hänen sivuiltaan, että hän tekee humanitaarista työtä Bangladeshin maaseudulla. Hän kuuluu lääkäriryhmään joka haluaa auttaa sokeita ihmisiä leikkaamalla ja hoitamalla sekä samalla tutkivat, mikä aiheuttaa sokeutta siellä niin paljon? Olen varma, että ystävääni asia kiinnostaa???

Perkele, kesken kirjoittamisen piti käydä tappamassa yksi torakka!!!!!!!