Kuva otettu Fuengirolan rannalla olevalta aallonmurtajalta!

Palmu aivan terassini kohdalla!

Upea päivä jonka vietin uima-altaalla sekä myöhemmin kävelyllä pitkin rantaa. Kävelin myös yhdelle aallonmurtajalle josta ihanat maisemat rannnan suuntaan, valitettavasti Pyr:n suunnasta paistoi aurinko suoraan joten ei tullut onnistuneita kuvia sieltä, ehkä joku päivä lähden aamutuimaan niin onnistuu.....

Rannalla kävely on haastavaa liikuntaesteiselle, kuvitelkaa että kyynärsauva koko ajan uppoaa hiekkaan ja eikä tahdo päästä eteen eikä taakse, no joku tietysti kysyy, että "miksi sinne menit?". Tuohon on vähän vaikea vastata, mutta kun mieli tekee ja rakastaa vaarallisia tilanteita! Nythän piti myös testata, että miten pääsen portaita joissa ei ole kaidetta, kun vasemman käden olkapään tilanne vähän hidastaa vauhtia. Kävelin siellä hiekalle, kun kerran olin niin päättänyt ja kengät täysi hiekkaa sitten hiljaa hissuttelin takaisin. Olisi sieltä ollut sellainen sileä luiska tulla pois, mutta kun on minusta kysymys, niin otin sellaisen kohdan jossa viisi porrasta eikä kaidetta. Yritykseni taisi näyttää vaivalloiselta, kun avukseni riensi kolme espanjaa puhuvaa naisihmistä joille yritin kohteliaasti sanoa, että minä ite!!! Pääsin kuin pääsinkin ja rouvat melkein hurrasivat, oli muuten mahtava tunne aivan kuin olisi suuremmallekin vuorelle kiivennyt.

Koko rantakävelyn ajan korvissani soi JYRKI ANTTILAA täysillä........

Savuton ruokapaikka löytyi myös tästä ihan läheltä Don Buffet, kun menee sisälle syömään, niin kukaan ei löyhyttele savuja silmille ja  hinnat kohdallaan 6,95 euroa lounasaikaan ja ruokaa saa hakea, niin monta kertaa kuin vain jaksaa syödä. Ainoa miinus on, että pyörätuolilla ei ole sisälle asiaa eikä liioin vessaan. Vessa on kierreportaiden päässä joten minäkään en niitä kiipeile.....!!!!!

Aivan mahtava päivä olkapää ei vaivannut lainkaan paitsi, kun erehdyin tekeen sellaisen kiertoliikkeen, mutta muutenhan elämä olisi ihan liian helppoo.... tälle illalle vielä tiedossa chattia maailman ääriin, niin kaikki palikat on koossa!