Aamulla aikainen herätys ja lähtö uimaan Vuosaaren uimahalliin tuli kilometri täyteen ja päälle allasjumppa. Aivan mahtavaa päästä kuntoilemaan. Mennessä sattui sellainen espisodi kun uimahallia on saneerattu ja INVA-paikkoja on lisätty, mutta kuinkas on käynytkään? Auton viereen pysäköi auto ja kuski lähti juoksujalkaa kohti uimahallin pääovea urheilukassi vinhasti viuhuen. Minuun iski "pikku aatami" enkä malttanut olla kysymättä, että "oletko huomannut tuon alaviitteen pysäköintipylväässä jossa on pyörätuolin tunnus"? Jatkoin, että "siitä voi saada sakot". Hän meni hämilleen ja kääntyi katsomaan pysäköintimerkkiä kuitenkaan reagoimatta mitenkään. Huomasin kuitenkin, että hän jäi viivyttelemään ulko-ovelle toivon, että omatunto alkoi kolkuttaa sen verran että meni siirtämään autonsa.  

Suurimmalla osalla autoja ei ole kuitenkaan poliisin antamaa pysäköintilupaa. Minun allasryhmä on liikuntarajoitteistenryhmä joten meitä on kerralla tulossa monta osa kävelee kyynärsauvoilla osa jollakin muulla vehkeellä ovat tulossa omalla autolla sillä seurauksella, etteivät meinaa saada autoaan mihinkään kun nk. terveet ovat täyttäneet paikat. Sovimme uima-altaassa kohtalotoveriemme kanssa, että tehdään asialle jotakin jonka minä sain tehtäväksi. Tarkoittaa sitä, että uimahallin johtajalle lähtee kohta sähköpostia asiasta.

Minun mielestä pitäisi laittaa kova sakko ja pultit renkaisiin, niin tuskin kahta kertaa estää toisten liikkumisen.

Sitten ihanampaan aiheeseen, nimittäin salarakas saapuu siinä kuuden maissa tänä iltana. Tuliaisiksi olen ajatellut, että jospa herkuteltaisiin ja syötäisiin laskiaispullat. Huomista varten porisee hernekeitto joka nautitaan, kun salarakkaan perhe hakee yövieraan kotiin. Vielä vähän siivoilen ja laitan sänkyyn puhtaat lakanat ja peiton "salarakkaalle", ihanaa.

Kerron sitten huomenna miten meidän leikit ovat sujuneet. Heippa.