Alunperin oli tarkoitus lähteä Myyrmäen halliin kirpparille, mutta monesta syystä en päässyt ajoissa ylös sängystä ja tietokonetta hiplatessa aika hurahti puoleenpäivään. Lähdin sitten auton pesuun jonka jälkeen Itiksen markkinoille sinne vielä ennätin. Autolle ei meinannut löytyä minkaanlaista paikkaa, mutta löytyi kuitenkin, että pääsin tavoitteeseeni.

Siellä oli vaaliporukoita monesta puolueesta ja kilvan kehuivat tekemisiään oman puolueeni ehdokkaita oli Irma ja Sara Paavolainen joiden ehdokkuudesta olen erityisen mielissäni. Irma puhuu paljon lasten ja perheiden puolesta ja Sara taas kehitysvammaisten asioista.  Tapasin toki muita tuttuja myös kuten naapurit, koulukavereita, entisiä työkavereita ja muuten vain kavereita.

Olen huono kuluttaja siinä suhteessa, etten osta juuri mitään. Kameralla kuitenkin bongaan mielenkiintoisia pöytiä joita kuvaan jos kuvattava antaa luvan. Löysin erityisen kiinnostavan pöydän jonka tuotenimi oli Bellering design.  Pöydällä oli ihania kangaskasseja itse maalattuine aiheineen sekä mielenkiintoisia koruja. Jos joku kiinnostuu, niin lähetän yhteystietoja pyydettäessä.

Itiksen%20markkinat%20010.JPG

Kauniita kasseja Bellering design tekemiä.

Itiksen%20markkinat%20011.JPG

Saman tekijän ihania rintakoruja mitä oli jäljellä!

Reppuun ostin painoksi ihanan kissa-aiheisen maitokannun, koska on saman sarjan kissamukit. Nektariinejä oli euron kilo oli pakko ottaa.

Valokuvatorstain kuvan aihe tällä kertaa on: helppo ja kuva löytyy täältä. Kuvassa on Farrandia tuotemerkillä tehtyjä kierrätysmateriaalista olevia koruja, helppoa kun sen osaa. Tarvittaessa saa yhteystiedot!