Kansa huutaa Helsingin kauppatorilla joten tuota ihmettä minäkin tuijottelin. No, nyt on suomi maailmankartalla joka on ihan hyvä juttu huraa, huraa ja huraa!!! En minä enempää jaksa yhden asian vuoksi - olen varmaan tullut vanhaksi.

Aamupäivällä kävin uimassa ja muuten on mennyt kaikenlaisten asioiden hoitamiseen. Äidin kanssa juttelin jo päivällä kun hän oli tullut päiväkeskuksesta, tuntui olevan ihan hyvällä mielellä kertoi, että "olivat sitten ystävällisiä" tällä reissulla. Olivat tyrkyttäneet lapun myös ensiviikolle keskiviikoksi ja äiti oli ottanut sen vastaan. Päiväkeskusjohtaja asia sai hyvän lopun, vaikka äidille se murehtiminen tuotti pari sairaalakeikkaa. Onnittelin äitiä, että "kannatti taistella asian puolesta" tuntui olevan hyvillään.

90734.jpg

Huomenna on oikein mukavaa tiedossa, nimittäin pippinukke lähtee kohti Korsoa jo aamutuimaan. Lähdemme "salarakkaiden" kanssa käymään suurella kirpparilla. Koskaan ei tiedä mitä tarpeellista ja tarpeetonta sieltä löytyy. Kuulin, että suurena toiveena olisi saada elävä "rotta" ja tuleva uusi vauva on saanut työnimen "apu-pupu". Roolileikeissä on Nalle Puh, Tiikeri, Nasu ja Pupu, tähän joukkoon tuo apu-pupu istuu oikein hyvin. Jään innolla odottamaan huomista maltan tuskin nukkua.

Olen aivan otettu noista valokuvatorstain kommenteista joita "märkä linnunpoika" on saanut kiitos niistä, tapaaminen oli todella erityinen. Heippa huomiseen.