Kuva otettu Fuengirolassa juuri ennen sadetta!

Pettynyt espanjan matkaan jälkeen tulleesta huijauslaskusta....

Asia ei ole vielä ratkennut, mutta yhteyksiä on ollut klinikkaan josta sain ensiavun enkä voi mitenkään hyväksyä heidän menettelyään. Olen kiistänyt laskun ja tällä hetkellä pankki ja vakuutuslaitos hoitaa asiaa. Aika näyttää, että miten jutussa käy.... Kummalliselle tuntui kuitenkin Klinikan johtavan viesti, että ei ole hänen mielestään rikollista toimintaa....??? Meillä taitaa olla vähän erilainen moraali....?? Palaan asiaan myöhemmin, kun selviää mitä tapahtuu...? Jouluksi unohdan ikävät asiat ihan kokonaan.....!!!!

Tänään olen illalla  menossa Helsingin Tuomiokirkkoon kuuntelemaan. Mestarilaulajien kuoroa ja Jaakko Ryhästä.  Tiedän, että heidän konserttinsa ovat aivan loistavia.....

Vähän surullinen olen, kun kaukainen ystäväni Sherajul on sairaana - mutta onneksi jo toipumaan päin. Toivon ja rukoilen hänelle pikaista toipumista toivottavasti kaikki pikkuenkelit tulevat auttamaan, sillä hänellä on vielä paljon tärkeää tehtävää!

Toivon kaikille, että unohtakaa turha hössöttäminen ja nauttikaa ystävistä, perheistänne, läheisistänne. Viettäkää paras Joulu ikinä!!!!