Kylläpäs taas uni maistui kello oli jo vaikka mitä kun viimeinen venyttelin itseni sängystä ylös. Ihanapäivä kun ei ollut mitään sovittua sai alkaa suunnitella, että mitä nyt tekis? Lähetin viestin Eilalle ja kyselin kuinka Ainon leikkaus on sujunut? - Otimme Skype-puhelun jotta voisi puhua pitempään eikä maksa mitään, leikkaus oli sujunut hyvin Eila ja Matti ovat menossa tänään katsomaan minä lupasin mennä huomenna.

Suuntasin kirpparille sieltä tarttui keltainen desaing maljakko (sopii vihreä/keltainen unikko marimekko verhoihin) mukaan viidellä eurolla turhake, mutta sopii väreihin. 

Äiti soitteli kertoi, että oli tullut juuri lenkiltä, käynyt hautausmaalla laittamassa haudoille kynttilät. Mukava kuulla, että kunto on parempi ja uskaltaa lähteä. Rollaattori on oiva kulkupeli vaikka ei kuulemma matkalla tarvinnut kertaakaan siihen istahtaa.

Lähettelin salarakkaiden isille viestin, että miten siellä voidaan. Jälleen Skype-puhelu aluksi "salarakas" ilmoitti olevansa "valas" (se tarkoittaa, että ei puhu mitään) mutta alkoi sitten kun aloin lähetellä erilaisia hymiöitä, niin halusi laittaa kaikenlaisia minulle takaisin. Sovittiin, että keskiviikkona nähdään ai, niin tulihan sieltä sitten pyyntö, että "minulta on rusinat lopussa" salarakas kertoi. Lupasin tulla rusinoiden kanssa kun tulen . . . . kummallekin omat tällä kertaa.

Tässä kaikki tänään, heippa.