Ajatukset taitaa olla ihan jossain muualla, kun esim. keittiön kaapista jossa säilytän murukahvia ym kuivia tarvikkeita, niin eikös vain voileipälevite ollut sinne ihan itekseen kävellyt? Ei mitään havaintoo, että olisin ihan ite sen sinne laittanut... täällä ei kyllä ole ketään ulkopuolista käynyt joten....

Tuota muistamattomuutta on tullut muutenkin vastaan, esimerkiksi tänään kun pyryssä tein kuntolenkin kahdella kyynärsauvalla Columbukseen ostamaan uudenvuoden ruokatarvikkeita, niin otin normaalisti ostoskärryn huomasin toki, että siihen oli joku unohtanut sellaisen muovisen läpyskän jolla sen saa irti jonosta. Otin kärryn ja menin ruokamarkettiin ostoksille ja tapasin yhden allasjumppa kaverin - hänen kanssaan jäin vaihtamaan kuulumisia, kun hetken kuluttua tulee sellainen iäkkäänpuoleinen naisihminen kirkumaan, että olen varastanut hänen kärrynsä? Kärryssä  oli omat kyynärsauvat ja kirjava marimerkonreppuni, niin jäin suu auki ihmetteleen, että MITÄ? Asia selvisi, että heiltä oli jäänyt se läpyskä siihen kärryyn..... keplotelin sen siitä irti ja vein sille naisihmiselle sen takaisin ja samalla toivotin oikein hyvää uutta vuotta, että en ole mitenkään voinut tietää, että kärryketjussa oleva kärry olisi hänen? Minun mielestä ne ostoskärryt ovat kyllä kauppojen omaisuutta!!! Rouva ei ollut vieläkään lauhtunut, vaan jatkoi sättimistä..... onkohan minussa jotain vikaa, kun kaikki syyttelevät milloin mistäkin?

Kotiin tultuani sain tietokoneen ja telkkarin yhteistyön pelaamaan. Miten? Kokeilin näytön asetuksia ja vahingossa osuin oikeaan.... vielä tuo pikkuläppäri on hakusessa siitä en ole keksinyt, että miten asetuksia voisi muuttaa, että kuva tulisi näkyviin telkkarissa....? Ehkä se riittää, kun yhdessä onnistuu?

Huomenna eletään sitten tämän vuoden viimeistä päivää ja voi ynnäillä, että mitä kaikkea sitä tapahtuikaan kuluvana vuonna!

Vuosaari uutena vuonna 2006!

Silloin ei ollut yhtään lunta ja meri oli auki.