Päivän aloitin tietty aamiaisella jonka jälkeen suihkuun omin avuin. Onnistui tukanpesu jotenkuten, mutta selän ja jalkojen pesu tuottaa ongelmia, mutta onneksi on tilapäinen olotila. Tukan föönasinkin, siis sain puhallettua jonkin verran ilmaa, mutta hienoa kampausta en saanut aikaiseksi. Mutta hällä väliä! Lopuksi vielä suihkutin kylppärin lattian pölyistä puhtaaksi - ehkä ei joka nurkka tullut hyvin, mutta hyvä yritys kuitenkin. Keskustelin Aino ystävän kanssa, että kun on tottunut itse tekemään kaiken niin sitä huonommassa kunnossakin yrittää ja tuntuu aivan upealle, kun onnistuu! Onnistumisen tunnetta on täällä tunnettu jo monta kertaa. Jes.

Laitoin perunat kiehumaan ja pikapuoliin lämmitän .sen kanssa, niin mikäs on ollessa. Joten täältä ei tule yhtään valitusta tänään.

Ps. Valokuvatorstain uusi kuva aiheestä lääke ajankuluun löytyy täältä.

Täytyy vielä kiittää päivän hyvästä palvelusta tilasin Ruoka.netistä taas ruokaa ja kaikki toimi moitteettomasti. Tuoja olisi varmaan laittanut ne kaappeihinkin, mutta minä hiissasin niitä yksitellen. Tätä palvelua voin suositella lämpimästi.