Perjantai iltana hän saapui saattojoukon kanssa. Jäätiin kahden -  ensiksi pihan leikkipaikalle kiipeämään narutelineille.Kiiruhdimme kuitenkin takaisin, koska ei ollut paljon aikaa ja paljon ehdittävää. "Aarre" piti tutkia ovatko lisääntynee.  Ei ollut tällä kertaa, mutta salarakas viisaasti tokaisi, että "parempi, kun ovat täällä jos vaikka niihin  tulee jotain lisää". Hyvä oivallus.

Pikkukakkosen kotisivu kurkittiin pääsi itse hiirellä surfaileen. DVD:ltä katsottiin pari tarinaa. Iltatoimet sekä nukkumaan meno, kun ensin oli päätetty, että mihin se patja oikein laitetaan? Herätys kello kolmen aikaan yöllä, kun yövieraalle tuli "puheripuli"  joten hän meni taskulampun kanssa hekemaan  hakemassa xylitoli-purkan. Söi makean kuoren ja sitten sylkäisi pois. Sen jälkeen tuli viereen nukkumaan tosin "puheripulia" jatkui vielä. Kertoi korvatulehduksesta, että kuinka kipeä se oli ja kertoi tietävänsä, että kun korvan yksi osa (jonka nimeä en muista) on punainen, niin silloin se on tulehtunut jos se on taas vaalea, niin se on terve, mutta vihdoin uni voitti hän nukahti "pingviini" kainalossa.

Seitsemältä oli seuraava herätys tosin minä olin lähtenyt jo valmistelemaan aamiaista. Ei kauan kestänyt kun sain aamukahviseuraa. Taisi mennä aamiaikseksi pari karkkiakin. Paahtoleipää meni myös oikein mallikkaasti, kertoi mulle että kotona "saa kahdelle leivälle kaksi palaa juustoa ja täällä neljä"!!!

Aloitimme päivän leikit hän halusia tutkia, miten tulostetaan tietsikalla joten homma käyntiin. Hän keksi, että hän tulostaa valokuvia minun albumista ja antaa sitten kotiväelle lahjaksi, kun vielä laminoitiin ne tauluiksi. Hän huomasi kuvan äitini-hautakivestä jonka hän ehdottomasti halusi antaa isille lahjaksi. Tuli vähän tippalinssiin, kun pikkuinen mies oivallisesti tiesi, että kyseessä oli isin mummin hauta. Ötököitä otettin myös, lehmän, lampaan, hevosten ja tulipa joku kukkakin mukaan.

Lopuksi hän piirsi minulle pari hienoa piirustusta.

Merenneito.jpg

Merenneidon jolla on tissiliivit sekä korvikset!

Salarakkaan%20maja.jpg

Salarakkaan oman majan joka oli puussa johon oli monenlaista sisänkäyntiä. Liaani, narutikkaat sekä kaiteelliset portaat joita juuri minä olen kiipeämässä. Sekä Kuopion mummi altaassa jumppaamassa, siis se jolla on kihara tukka. Puu on syvällä maassa juurineen, että jaksaa kannattaa raskaan majan. Isi tuli noutamaan, vaikka salarakas olisikin halunnut olla vielä pitkään. Aarteet repuun sekä tuliaiset pikkusiskoille. Lähtöhalaukset sitten hän reippaasti lähti painava reppu selässä rappuja alas onhan hän tuleva vuoristokiipelijä.

Arvatkaa oliko tämmönen vähän vanhempi leidi väsynyt?