Yöllä se tuli sitten ilmaston muutos, kun koneesta ulos tulimme oli sumuista ja kosteaa. Onneksi ei kuitenkaan nollan vaiheilla sillä en ollut todellakaan varautunut paksuun vaatekertaan. Yöllä kello kahden  aikoihin olin jo kotona ja aika nopeasti myös nukkumassa. Viimeisen päivän vietin Päivin uuden ystävän kanssa kävimme syömässä ja hihittelimme kaikelle mitä kahden viikon aikana oli tapahtunut ja niitä riitti. Minusta ei tullut kovaa Turkin fania sillä matkalla häiritsi vähän "tavaroiden tuputus" sekä mieletön määrä "piraattitavaran määrästä" jonka laatu oli kyllä mitä sattuu. Tarkkana piti olla rahojen suhteen sillä kaikki yrittivät "kustalinssiinmatkailijoita" kaikki laskut piti tarkistaa. Viimeinen rahastus oli Antalian lentokentällä, en ole missään vielä kuullut että jostain hampurilaisesta pyydetään 30 euroa joten jäi meiltä ainakin ostamatta kuinkahan moni menee siihen retkuun, kun tuntee huonosti valuutan. Yleisesti näytti, että kukaan ei maksanut sellaisia summia, siis en minäkään joten paremmalta maistui lentokoneen tarjoomuukset, kun ennätti tulla vähän nälkä. Epäilimme kyllä myyjän kertoneen, kun olisi tarvinnut jakaa Turkin liirat euroiksi, mutta siitäkin huolimmatta hinta olisi ollut 12 euroa, kun sen laskee vielä "mummon markoiksi", hinnat todella hirvitti. Kyseessä oli kuitenkin vain hampurilainen, niin erikoiselle tuntuu.

Tuli monta uutta ystävää joten siinä suhteessa matka oli tosi hyvä. Viimeisenä iltana oli myös jonkinlainen skandaalikin, kun hotellimme norjalainen tyttönen 18 v. oli laittanut diskossa tosi menoksi hän oli riisunut puseronsa ja esitellyt rintavarustuksensa kaikille haluaville ja pääsi sitten paikallisiin lehtiin itse en lehteä nähnyt, mutta lenkoneessa asian jo tiesi moni.

Alan tässä pikkuhiljaa heitteleen matkalaukusta likaisia vaatteita kylppäriin ja yritän totutella viileämpään ilman alaan. Kuvia tulee kunhan ehtii.....????