Soitin äidille Skypellä äskettäin ei ollut ottanut sydämmestä, mutta unia hän oli nähnyt kaikenlaisia. Oli jo kysellyt, että tuleeko mustikoita ja onko puolukat jo kukassa? Hallaa on keskisuomessa ollut joten joka paikassa ei marjoja tule. Huomenna minä näen mitä tulee mökkerön metsiin vai onko halla vienyt kukat?

Lähdin kesäjuhlille tosin Puotinharjun kattokirpparin kautta. Tapasin muutaman tutun ja ostin pari T-paitaa äidille tuliaisiksi jos ovat sopivat. Jatkoin Hevossalmeen jossa sijaitsee Hiy:n kesäpaikka jonne olikin tullut väkeä oikein kovasti. Ilma suosi tällä kertaa joten ohjelmat pidettiin ulkona. Jäin suusta kiinni vähän väliä aina jonkun tuttavan kanssa sillä monta oli sellaista joita en juuri missään muualla tapaa. Uusi tuttavuuskin tuli tosin isännän nimeä en edes kysynyt, mutta kyydissä oleva kissan nimi on Kiti.

105875.jpg

Kisulla oli alusta isännän polvilla ja kulkupelinä sähköpyörätuoli ja kissa keskusteli koko ajan, että "mau, mau, mau, mau" ja antoi vieraiden silittää. Isäntä antoi luvan, että kuvan saa laittaa blogiin.

Käväisin vielä meressä uimassa joten päivä kului oikein mukavasti sain kertoa vaikka kuinka monelle, että "mustelmat kasvoissa" ovat kaatumisesta eikä ollut mennyt mitään rikki paitsi ulkonäkö vähäksi aikaa. Muuten S-market oli jo maksanut kaikki laskut jotka tulivat kaatumisen johdosta joten siltä osin kaikki hyvin.

Laitanpa tähän vielä kuvan kun "salarakas" teki viime perjantaina mulle erikoisen ongen joka piti tallentaa kamerakännykällä talteen. Olkaa hyvä!

105879.jpg

Luovuutta voi harrastaa monella tavalla ja kun kuvaa oikein tarkkaan katsoo, niin onkihan se on!

Tässä kaikki tänään huomenna lähden reissuun! Heippa!