Nukuin aamulla pitkään muistin, että ystäväni Leilalla on nimpparit joten laitoin onnitteluviestin hänelle. Olen tänään oikein kokannut itselleni ruokaa pitkästä aikaa. Tuli siitä aivan syötävää vaikka tuskin sillä kannattaisi osallistua kokkikilpaan. Lenkillä kävin myös tosin pienellä kun eilinen ulkoilu jäi vähäiseksi. Jatan kanssa harjoittelimme Skype-nettipuheluohjelman käyttöä nimittäin hän oli juuri asentanut sen koneeseensa. Jotain alkukankeutta oli kun katkoi puhelua koko ajan.

Karhunpesään olen myös tuijotellut ja elämää siellä on kaksi pientä poikasta emon lisäksi joten ei karhu emo oikein rauhassa saa talviuniaan nukkua. Pönttökameralinkkiä olen myös ahkerasti kurkkinut - siellä tapahtumia on auringon noustessa ja laskiessa. Kun alkavat pesäpuuhiin, niin silloin on varmaan enempi elämää.

Salpausselän kisoja on tullut myös tuijotettua - ei vielä kyllästytä vaikka juuri olympialaiset loppuivat. Maaliskuun 10. päivä alkaa Torino Paraolympialaiset täytyy tuijotella niitä myös mikäli niistä tulee uutisia viestimiin.

Huomiseksi tuli ylimääräinen käräjäpäivä - toivottavasti bussilakko ei kovasti sotke menoa tarkoitan, sitä että takseja olisi liikenteessä tarpeeksi.