Mielenkiintoista kun joskus asiat menee putkeen tosi helposti. Laitoin Maija ystävälle sähköpostia, että onko heillä tietoa ylimääräisestä kaapista johon voisi läppärijutut piilottaa makkarissa, että eivät keräisi niin paljon pölyä? Eilisen päivän aikana sitten sovittiin treffit ja siellä se sininen kaappi odotti, kuljetuskin saman päivän aikana sekä hinta ja laatu kohtasi. Jos tuo langaton yhteys vielä saadaan toimimaan, niin tosi hyvä juttu. Nyt kirjoitan kaapin ylähyllyllä joka on pyhitetty läppärille sekä seuraavalla hyllyllä kirjoitin johtoläjä alhaalla, siis nekin suuremmilta osiltaan meni piiloon.

Äidille soittelin myös VoipBusterilla ja kyselin, että onko tietsikka ollut auki. Hän kertoi, että vähän aikaa sitten luin Leenan huokauksia sekä siskon juttuja. Hän on saanut palon sähköpostiviestejä erilaisten lemmikkien kuvista, nimittäin Multian kotipalvelunväki on laitellut hänelle kuvia lemmikeistään. Joten kaikki hyvin tähän asti, kyllä se ikäihminen oppii kun on tarpeeksi mielenkiintoista. Hän oli jo sisarelleen (on 5 v. äitiä nuorempi) mainostanut, että hommaa sinäkin. Häntä ei kuulemma kiinnosta, mutta ehkä .... pieni siemen on kylvetty.

Täällä paukkuu nuo raketit vallan mahdottomasti oikeastaan jo monta päivää, siis ensimmäiset kuului jo Tapaninpäivänä. Kyllä ne kauniille näyttää, mutta on ihmisillä rahaa ammuskella noin vain taivaan tuuliin... en ole sitä asiaa oikein koskaan ymmärtänyt. Laitoin saunan lämpiämään joten taidan lähteä saunan lauteille katselemaan ikkunasta kuinka paukut lentää!!!!

Vielä kerran, että OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2008!