Aamu valkeni hiukan harmaana, mutta lämpöisenä. Kävin uimassa sen kilometrin.  Sain sähköpostia eduskunnasta Arjalta, koskien lakialoitetta vaikeavammaistenhenkilökohtaisesta avustajasta. Tehtiin muuten kansalaisaloitekin muutama vuosi sitten, silloin oli Eva Biaudet peruspalveluministerinä hänelle kävimme Arjan kanssa jättämässä aloitteen johon olimme keränneet sähköpostilla noin 400 nimeä. Idea lähti minun pitämistä kotikutsuista kun paikalla oli "vaikuttaja" naisia joita yhdisti vammaisuus. Toivon totisesti, että Anneli Pulkkisen muistoksi siitä aloitteesta tulisi myös totta, nimittäin hän kuoli pari viikkoa sen jälkeen kun olimme aloitteen jättäneet. 

Nyt kaikki painostamaan edustajia siihen suuntaan, että puheet tulevat todeksi. Viikon päästä on minun kohdallani viimeinen Invalidiliiton valtuustonkokous nimittäin uudet vaalit ovat marraskuussa alkaen 7.-18.11.2005 ja minä en ole enää ehdolla. Hyvällä mielellä jätän luottamustehtävät, mutta vaikuttamista vammaisten asioihin tuskin jätän koskaan.

Äitikin soitteli ja hänen kanssaan parannettiin Multian vanhusten asioita. Päiväkeskukseen tulee uusi johtaja äiti tiesi kertoa, ei nyt muistanut nimeä. Hän kertoi päivän vietostaan, ei käynyt lenkillä koska oli satanut koko päivän. Muuten rakkaat sisarukset, olisiko kellään kätköissä Henry Theelin musiikkia äiti kerran sanoi, että sitä olisi mukava kuunnella?

Eipä tässä tänään muuta kuin heippa, huomiseen.