Viime yönä nukutti hyvin, vaikka tuuli ulvoi ja ikkunat natisivat sekä sade iski ikkunoihin tosi lujaa. Heräsin kyllä muutaman kerran, mutta käänsin vain kylkeä jatkaakseni unia. Lähdin ennen puoltapäivää liikkeelle ensin Valtterin kirpparille, kun ajelin itäväylää niin sai pitää autonratista kiinni, kun tuli tuulenpuuska ja minusta tuntui että pyörät alla liiraa sivusuunnassa. Pysyin kuitenkin omalla kaistalla joten perille pääsin. Kirppari anti oli tosi laiha ainoastaan yhden yllätyksen "salarakkaalle" jonka laitoin purkkiin jossa lukee, että aarteet joka ovat salarakkaalle luvattu. Ostin kyllä isomman purkin, että aarretta voi lisätä jos sattuu sopivasti vastaan tulemaan uusia pinssejä yms. Ilma oli aika tuulinen ja sateinen päätin soittaa Kirsti-ystävälle, että olisiko kotona? Hän oli, joten lähdin kohti Pikku-Huopalahtea. Hänen selkäsärkynsä oli jo paljon paremmalla mallilla - sinne tuli myös eräs hänen ystävättärensä kylään joten "akkaporukalla lyhennettin hänen housut" syötiin Kirstin tekemään hyvää ruokaa jälkkäriksi kahvi sekä jäätelöä. Viiden ruuhkassa ajelin kohti kotia kiersin Mannerheimintien kautta, ettei tarvinnut mennä Hakamäentien rakennustyömaan ohi se muuten muuttuu koko ajan ikinä ei tiedä minkalaista rallia kulloinkin tarvitsee ajella.

Kotiin palattua iski siivousvimma korulippaaseen nimittäin vanha korurasia on ollut varmaan jo kymmenen vuotta risa joten vihdoin raaskin sen heittää pois. Tarttis varmaan jostain löytää uusi isompi johon mahtuisi kaikki aidot ja rihkamakorut. Nykyisin niitä pikkuihmiset tykkää tutkia, niin olisi helpompaa....! Illalla sain kivan puhelinsoiton nimittäin eräs ystäväni länsi-helsingistä suunnittelee muuttoa tänne Vuosaareen on tosi mukavaa, kun kaverit tulee lähemmäksi toivottavasti suunnitelmat toteutuu.

Tietäisköhän joku mistä saisi ostettu niitä marimekon vaatteissa käytettyjä peltinappeja nyt olisi huutava puute niistä?

Taitaa huomenna aueta uimahallikin joten ihanaa, kun pääsee uimaan!! Heippa.