Uima-altaan vesi huitelee kolmeakymmentä!!!!

Ja meikäläinen nauttii....... koko rahalla!!!

Eilen piipahti salarakkaat ja oli tosi ihanaa tavata. Vietimme yhteisen jäätelö hetken jonka jälkeen lähtivät ajelemaan omaan hotelliinsa.  Salarakas kyllä kysyi, että "miksi en voi asua heidän hotellissa?" niinpä se olisi minustakin ollut todella kivaa..... kaikkea ei kuitenkaan saa, että hyvä näin.

Eilen oltiin lapsuuden koulukaverin kanssa Reflassa tietokilpailussa. Oli meillä joukkue täysi, siis viisi henkeä voi yhdessä pöytäkunnassa kuuleman mukaan olla. Kysymykset oli aika vaikeita sekö tai hyvä seura sai minutkin ottamaan pari likööriä, kun lähdin sieltä omaa hotellia kohti, niin pikkusen huippas yläpäässä. Täällä nuo paukut on vähän isompia kuin kotona ja sitähän minä en muistanut.

Tietokilpailuporukasta sain uuden uimakaverin ja hänen kanssa vietettiin pitkä tovi uiden ja vesijuosten. Hän otti tuon kuvan, että yksin matkustaen ei juuri itsestä saa kuvia. Altaalla hurahti iltapäivä jonka jälkeen lähdin reppu selässä lähikauppaan ja löysin uuden kaupan joka on paljon edullisempi, kuin tuo joka on aivan vastapäätä ja aina auki, siis 24 tuntia. Riittääköhän siellä yöllä kävijöitä.....? Jääkaapissa on nyt pitkäksi aikaa perustarvikkeita, mutta lähdin vielä uudestaan lenkille ja syömään johonkin kivaan paikkaan. Reflaan en lähtenyt, kun siellä esiintyy Maukka perusjätkä hänen musiikkinsa ei ole yhtään minun makuuni....

Täydellinen päivä! Lähden tästä katsomaan, elttä onko maailman paras facebook ystäväni chatissa? Heippa!