Tänään oli pakko päästä uimaan joten suuntasin matkani Kumpulan maauimalaan jossa olen viimeksi käynyt varmaan ainakin kymmenen vuotta sitten. Olihan se kokemus, nimittäin altaaseen mennessä meinasi tulla vilu, kun sukelsin veteen se olikin ihanan lämmintä.  Uiminen sinänsä oli ihanaa vaikka vähän selkäpuolelta palelikin. Takaisin saunatiloihin meno oli tosi kylmää siellä oli lämmin sauna odottamassa ja tuntui tosi taivaalliselle lyödä löylyä. Olihan siellä muitakin himouijia joita ulkoinen sää ei haitannut.

Tänään on puhelin soinut monta kertaa sekä meilejä on tullut myös yksi tosin oli ihan paska viesti! Äidille soittelin hän odottaa innolla huomista retkeään toivottavasti kaikki menee oikein hyvin. Sydänystävän kanssa puhuin melkein tunnin, kun oli niin hirveen monta juttua päivittämättä ja suunniteltiin ensiviikon juttuja.

Uutisista kuulin, että Sipoo on sitten alue-asian hävinnyt Helsingille mitäköhän tuostakin oikein pitäisi ajatella? Varmaan poikii aivan hirmuisesti valituksia, kun otetaan väkisin ei kuullosta tavallisesta ihmisestä kovinkaan kivalle. Helsinki tietty tarvitsee lisää maata, kun tänne muuttaa koko ajan uutta väkeä ja kaikki tarvii tietysti asunnon. Elämä on.... tosi kummallista. Huomiseen, heippa.