Iltapäivällä lähden kohti Nurmijärveä ystävieni Jatan ja Kurren luokse syömään ihanaa ruokaa sekä saunomaan. Tutustumaan myös heidän uuteen perheenjäseneensä pieneen koiranpentuun Rosa nimeltään. Laitan kuvia "koiravauvasta" jos satun linssin eteen saamaan, kun liikkuva kohde on vähän hankalampi kuvattava.

Eilinen päivä meni vesisateessa lenkillä muuten kotisohvalla sekä äidin kanssa soitellessa, kun vähän on ongelmia sähköpostin aukausussa. Hankala etänä neuvoa, kun on eri käyttöjärjestelmä koneessa. Illalla hän soitti, että joulukuvat on katsottua kotiavustaja oli auttanut asiassa. Kuinkahan moni 87 vuotias pyytää apua tietokoneen kanssa väkertämiseen kotipalvelulta?

Uuudet blogit

Löysin surullisen blogin  Äitini on alkoholisti ei taida siinä perheessä mennä asiat ihan putkeen. Toivottavasti lasten joulu on ollut rauhallinen. Naisten väkivaltaisuudesta ja alkoholin käytöstä pitäisi puhua enemmän sekä lasten turvaaminen mielestäni pitäisi tapahtua heti kun vakavia oireita ilmenee. Olen kuunnellut ja lukenut paljon alkoholiperheiden lasten puheita ja kirjoituksia aivan yhteinen viesti on, että miksi kukaan ei ole tullut auttamaan aikaisemmin. Jotenkin äidin oikeutta omiin lapsiin korostetaan liikaa sellaisessa tapauksessa jossa lapset kärsivät. Lasten etu tulisi aina olla etusijalle heille täytyisi voida turvata hyvä lapsuus. Menipä vakavaksi, kun on pitkät pyhät ongelmia perheissä syntyy, kun alkoholia juodaan liikaa sitten kännipäissään asioita selvitellään.

Hyvää Tapanin päivää, heippa.