Kulttuuri  

Tänään heräsin ihanaan auringonpaisteeseen. Pakkasta toki on reippaasti, mutta maisema kuin postikortista. Olen lähdössä Tapanilan Työväen Teatteriin katsomaan Reviissoria ystäväni Irman ja muiden vahvojen naisten vasemmalta kanssa. 

Viikon kauhukokemukset

Viikko on mennytkin vähän tylsissä merkeissä sairastuin nimittäin oksennustautiin keskiviikkona. Ei olisi voinut pahemmin sattua, kun olin juuri alkamassa harrastustani sovittelua, niin oksennustauti yllätti. Pakko pitää tilaisuus, mutta kerran piti välilläkin hyökätä vessaan. Kotimatka sitten oli luku sinänsä, tilasin kuljetuspalvelusta nopean kuljektuksen joka kesti, aivan liian kauan ennenkuin saapui, loppumatka oli yhtä tuskaa, että oksennanko autoon vai mitä? Onneksi sovittelutoimiston ystävällinen vahtimestari varusti minut muovipusseilla ja ne oli tarpeen, koska kun pääsin omaan autooni Columbuksen kauppakeskuksessa, niin sitten ei pidättelyt onnistuneet. Piti unohtaa kaikki ruokakauppa ostokset ja ajella "kuvotuksen" välillä kotiin.

Uusi yhdistys on syntynyt

Perjantaina yhdistys Maailman mittaisen ry:n rekisteröinti paperit saapuivat. Yhdistyksen tarkoituksena on alkaa keräämään varoja Bangladeshissa olevaan kehitysyhteistyökohteeseen joka toiminta kohdistuu vammaisiin henkilöihin. Lisää tietoa myöhemmin, kun keräysluvat on kunnossa.

Pyörätuolitanssi

Tanssi harrastuksena kivaa, mutta ei kiitos tällä kertaa koska olen liian vanha kilpaillaakseni lajissa.

Vastaus kommenttilaatikkoon

Kommentti laatikossa oleva Marja ihmetteli, että miksi minua kiinnostaa pyörätuolitanssi? No hän taitaa olla satunnainen lukija täällä, koska ei tiedä että olen oikeasti liikuntavammainen itse, vaikka en siitä itkusilmässä täällä valitakkaan. Vammaisurheilussa on monta lajia joita voi harrastaa pyörätuolista, vaikka itse ei siinä koko ajan istukkaan kuten pyörätuolikoripallo, pingis, sähly, jousiammuna lisäksi  näkövammaisten maalipalloa voi pelata myös näkevä, mutta silmät peitetään. Näistäkin asioista pitäisi voida puhua ilman, kyyneleitä! 

Sääli on sairasta sitä ei kukaan kaipaa!!!!