Matkalla kohti turisti junaa!

Juna lähdössä ja liittyy autojen letkaan, siis tämä juna kumipyörillä!

Tähän ravintolaan oli tarkoitus mennä syömään, mutta oli yksityistilaisuus! Pojat sentään tarjosi ilmaiset kahvit, koska olin tehnyt pitkän lenkin mennäkseni juuri tähän ravintolaan!!!!

Aamupäivällä tai se olla jo puolenpäivän aikaan, kun menin uima-altaalle. Oli pakko mennä yrittämään uimista ja onnistuihan se on paljon paremmin...... muutaman kerran räpiköin altaan päästä päähän ja vedessä kättä heilutellen jumppasin. Vesi on vähän viileää tähän aikaan, mutta virkistävää. Eikä ollut muita .... marraskuussa hotelli alkaa lämmittämään vettä, niin sitten aratkin uskaltaa..... jäin vähäksi aikaa aurinkoon, mutta sen verran kova tuuli, aattelin että onhan noita päiviä vielä jäljellä, ettei mitään hätää auringonoton kanssa.....

Suihku ja vaatteiden vaihto ja nokka kohti uusia seikkailuja. Päätin lähteä testaamaan tuon turistijunan, kun se viime vuonna jäi tekemättä? Ihan aluksi pakko sanoa, että ei ole liikuntaesteisten kulkupeli, siis minäkin melkein konttaamalla sisään. Onneksi vasen olkapää kesti jo....???? Valitettavasti pyörätuolilla ei onnistu sitten mitenkään, kun penkkien välitkin tehty tosi pienille ihmisille, siis minäkin tunsin itseni tosi suureksi, vaikka pituutta ei paljon no vähän tietty tuota leveyttä. Onneksi oli hiljainen aika, siis matkustajia oli vähän. Valokuvien ottamisesta ei tullut mitään aina kun tähtäsin, niin tuli joku hiivatin töyssy.....!!!! Näköalat oli loistavat ja hahmottui koko pieni kaupunki. Tunnin verran matka kesti jonka jälkeen suunnistin syömään tuonne Reflaan, mutta valitettavasti en saanut ruokaa, kun heillä oli suuri varaus, lohdutukseksi sain ilmaiset kahvit.

Kaupan kautta kotiin kassissa kaikkea epäterveellistä, mutta hyvää!!! Syön huomenna sitten paremmin......??? Vasen käsi piti jo kyynärsauvaa tukevasti, jes!!!

Hyvää tiistai iltaa, täällä ilta pimenee juuri Andalusien yöksi, heippa!