Olin työn touhussa jo aamusta, kun vieraita oli tulossa jo puolenpäivän jälkeen lounaalle. Valitsin ruokalistalle karjalanpaistin joten laitoin muhimaan uuniin hyvissä ajoin, että siitä tulisi oikein maukasta. Jälkkäriksi oli Aino suklaa jäätelöä. Salarakas ojensi uusia piirrustuksia ja sen isompi pikkusisko ison ihanan kukkapaketin. Ruoka olikin valmista joten pöytään pääsi heti. Näytti maittavan varsinkin jälkkäri jäätelö ja keksit. Pienin pikkusisko jo kurotteli pöydälle, että "en näe mitään", kun keksilaatikko oli vähän kauempana. Piirustusvehkeet kaivettiin esille ja tuli kaikenlaista kuvaa baarbapasta yms. oliosta monenlaista kuvaa ja tarinaa.

Kun tuli aika lähteä kotimatkalle, kun illalla "salarakas" ja "isompi pikkusisko" menevät sinne samaan sirkukseen jossa minä kävin viime viikolla sovittelijoiden kanssa. Näytös kestää yli kaksituntia joten kyllä tarviikin huilata välillä, että jaksaa. Olivat kotona jo kun isi soitteli, että "joku touhutäti oli pudottanut rukkasen" siitä paikasta lähdin kävelemään samaa reittiä jota olivat menneet ja siellähän se parkkihallin edessä odotteli ottajaansa. Hyvä kun löytyi oli aivan uudet. Loppuviikosta menen leikkimään rukkanen pääsee omistajalleen.

Minua ihan jännittää, että mitähän tykkäävät sirkuksesta!!!! Iiiiiiik!!! Minua joissakin kohdin hirvitti tosi paljon, heippa.