Herätys

Aamulla heräsin mielyttävään tekstiviestiin, kun rakas ystävä kyseli vointeja ja toivotti hyvää päivää! Tulee aivan mahdottoman hyvä tunne, kun joku välittää.... yksin asuvalle se on todellista juhlaa. Todellakin olin saanut eiliseltä lääkäriltä sellaiset tropit, että olo oli jo aika hyvä. Yskää vielä, mutta se ahdistava tunne, että henki ei oikein kulje, niin se on helpottanut. Tulipahan valittettua pitkästä aikaa.....!!!

Kampaajalla

Olin päättänyt, että tänään pitää saada väriä elämään joten kampaajalta pois tullessa vähän vierastin peilikuvaa, kun on punaista ja vaalearaitaa......!!!! Annoin kampaajani Selimalle vapaat kädet.... luotan hänen ammattitaitoonsa. Olisin saanut matkalla varmaan edullisemmin, mutta vieraiden ammattitaidosta ei  oikein tiedä, niin tässä asiassa halusin olla varma.

Pankkikortin metsästystä

Iltapäivä meni sitten, kun yritin saada selville, että mihin on joutunut uusi pankkikorttini jonka olisi pitänyt jo tulla? Pankista tuli vastaus, että pitäisi vielä odottaa..... no ehkä luottokunnassa on kaikki sekain, kun erään pankin asiakkaita on laskutettu korttiostoksista kahteen kertaan, tiedä häntä? Ehdin jo päästää mielikuvituksen valloileen, kun lauantaina iltana sattui aika hassu juttu, kun uusi facebookaveri olisi ihan vaan tuosta paikasta halunnut tulla kyläilemään seuraavana päivänä? En pidä kovin uskottavana, että joku parikymppinen lähestyisi minun ikäistä ihan puhtain mielin. Väkisin tuli mietittyä, että mitä mahtoi olla oikeasti vailla? Minähän aloin ynnäämään, että jos on saanut tulevan korttini jotenkin luvattomasti käsiinsä ja olisi tullut sitten vielä hakemaan siihen tunnusluvut????? Toivon totisesti, että olen väärässä.

Oikein ihanaa tiistai iltaa, heippa!