Hyvin nukutun yön jälkeen olen vähän hoidellut kotihommia. Tänään ohjelmassa kyläily ystäväni  Arjan luokse Siuntioon jossa meillä on yhteisiä "ruusuhommia". Oli kiva nähdä pitkästä aikaa herkullisen piirakan, salaatin ja kahvin merkeissä pidimme erään yhdistyksen kokousta. Valitettavasti en nähnyt niitä tipuja joista hän blogissaan kirjoitti, kun ovat naapurissa hoidossa. Aika meni mukavasti parantaessa maailmaa ja saatiin me yhdistyksen asiatkin kuntoon.

Yariksen ajoin parkkihalliin ja huomasin, että naapuri on palannut parinviikon reissusta laittelin hänelle kotiin tulon kunniaksi tervetulotekstarin.  Tarvii mennä katsomaan TV-1 tanssikilpailua jonka huomasin vasta tänään, että taas on jonkinsortin kisat joita yleisö saa kännykällä äänestää. Minua kyllä kiinnostaa MM-yleisurheilukilpailut enempi, mutta harmittaa kun tulevat yöllä (ihan niin paljon ei kiinnosta, että valvoisin) ja päivän kertaus on jo vanha juttu.

Huomenna ei ole mitään etukäteen suunniteltua saattaa olla, että menen Vuosaaren markkinoille tai kirpparille tai johokin muualle. Heippa.