Päivä kulunut nopeasti kaikenlaisen puuhastelun parissa. Apteekissa hoidettu lääkevaraston täydennystä ja iloinen yllätys oli, että osteoporoosilääkkeestä oli halpaversio. Pillerit olivatkin aivan sairaan kalliita. No, tilalle tuli sitten uudet issiakseen olevat pillerit niitä onneksi ei tarvii syödä aina voi lopettaa heti, kun tuntemukset ovat hävinneet. Lähes sata euroa satsi kuitenkin maksoi. Ois se ihanaa, kun ei tarttis syödä yhtään pilleriä...!

Parkkihalliin mennessä tapasin erään ystäväni joka vetää täällä eläkeläisten toimintaa hän pyysi minua kovasti mukaan, mutta en vielä luvannut..... yritin jo aikaisemmin, mutta tuntui ettei ole vielä minun juttu - nyt olisi ehkä paremmin aikaa, kun ei ole enää sitä lautamieshommaa. Ehkä meen tai sitten en aika näyttää? Ensi viikolla on Hopeasavi -kurssille oppimaan miten tehdään hopea koruja.

Sydänystävä lähtee huomenna etelänmaille - autolla halki euroopan! Oikein hyvää matkaa toivottavasti matka menee hyvin? Marraskuussa tavataan ...... oikein hyvää perjantaita kaikille!