IMG_3425.jpg

Näin paljon sain salarakkailta ystävänpäiväkortteja!

klikkaa kuvaa, niin saat lisää kuvia

Eilen matkasin salarakkaiden luokse pitkästä aikaa, kun edellinen kerta kaatui siihen, että sairastuin. Puolenpäivän aikaan olin heidän pihallaan ja kohta alkoi kuulumaan aivan hirmuinen meteli, että "leena, leena, leena,.." heti rappusilla tuli jo tieto siitä, että saan ystävänpäiväkortteja. Pääsin tuulikaappiin asti, kun vastaanotin jo kaikilta kaksi korttia nuo hahmot jotka ovat kuvassa ja jälkikäteen tuli vielä tuo toinen kortti jossa kuva molemmin puolin. Kaikissa näytti olevan sydän sykkimässä. Olin aivan otettu asiasta. Takin sain riisuttua, kun piti jo repun sisältö paljastaa..... yritin vähän toppuutella, että olisin saanut kengätkin riisuttua, mutta ei.... "salarakas ilmoitti, että "repun sisältö kiinnostaa enempi kuin sinä" no lasten suusta se totuus tulee. Oli siinä sitten opetuksen paikka, että taidan lähteä saman tien takaisin. Päästiin kurkkimaan reppuun ja löytyihän sieltä kaikenlaista "ystävänpäiväkirjeet salarakkaille taisi olla kaikkein paras sydämmenmuotoinen tikkari". Kirpparilöydät löytyi myös legoritari sekä salarakkaalle nappaskengät tulevia juhlia varten.

Aloitimme lounaalla ja tikkarit sovitusti jälkkäriksi vähän oli havaittavissa, että ruoka ei maistunut kun se poltteli se tikkari - hyvää opetusta sekin, että ei voi saada heti. Lounaan jälkeen pääsinkin nukuttamaan pienintä pikkusiskoa hän nukahti tosi pian juuri ja juuri saatiin neljä muumikirjaa selattua, kun jo uni voitti. Minä hiivin siitä alakertaan hetken vilkaisin päivän sanomalehteä, mutta sitten olikin tiedossa "tutkimusmatkailua Afrikkaan ja matkaa johti salarakas piippu suussa" jossain välissä oli päivän herkkuhetki juuri paistetut pullat ja Aino jäätelöä nam nam. Tehtiin vielä ompeluhommia ja pieninkin pikkusisko ikää 1,5 v. keksi, että miten saadaan kuvan reiät auki ja sitten ommellaan vaaleanpunaisella langalla kuvan reunoja pitkin. Kyllä se on niin, että "mitä isot edellä, niin pienet perässä". Lopuksi tuli sitten isiltä tekstiviesti, että nukkekoti on tulossa kunnostettuna kotiin joten kaikkia huonekalut pitki pyyhkiä pölystä ja alkoi vimmattu suunnittelu mitä missäkin huoneessa olisi. Siinä leikissä pienintä pikkusiskoa kiinnosti vain vessaleikit, siis kaikki meni pöntölle ähisemään (hän oikein ähisi kaikkien puolesta ääneen) ja hän sitten pyyhki pyllyn. Oli sitä vaikea totisella naamalla seurata, kun olisi naurattanut niin kovasti.....!

Porukka alkoi olla aika väsynyttä joten minä lähdin siitä sitten ajelemaan kohti Vuosaarta kuulaassa pakkassäässä - joka on harvinaista ollut täällä päin suomea.