Ääni ei ole kulkenut juuri yhtään paremmin tänään joten jouduin perumaan menoni Tarja Halosen vaalikampanjan vapaaehtoistyöhön. Harmittaa hiukan koska olin sopinut muutaman ystävän kanssa, että tapaamme siellä.

Kävin sen verran ulkona, että totesin pakkasta olevan, mutta ruokaostoksilla Columbuksessa oli väljää ja mukava kävellä ei ollut enää tungosta.

Olin nauhoittanut tv-stä elokuvan Kaunismieli jonka nyt ennätin katsella oli tosi mielenkiintoinen. Etsin netistä myös tietoja digibokseista kun pitäisi se varmaan hankkia, mutta kun en oikein tiedä minkalainen kannattaisi?  Pitäisikö olla sellainen jolla voisi nauhoittaa ohjelmaa,  soittaa CD-levyjä tai katsella DVD-levyjä? On tässä vielä onneksi aikaa pähkäillä ennen kuin lakkaa analoginen näkymästä. Otan kyllä mielelläni vinkkejä vastaan jos jollakin on eri merkeistä kokemusta - sen tiedän, että meidän taloon tarvii olla sellainen kaapeliverkkoon sopiva. Siis vihjeitä otetaan vastaan........

Ystäväni Tete soitteli hän pyysi minua kylään, mutta kun on tämä tauti ja hänen asuntonsa on aivan hirveän kylmä, jätettiin asia tuonnemmaksi.

Huomiseen.