Vetelin unia lähes kymmeneen asti en ollut kuullut edes Hesarin kolahtamista postiluukusta. Ei valvottanut, vaikka eilen illalla oli katastrofin ainekset ilmassa, kun keittiön lavuaari lakkasi vetämästä. Onneksi oli aukaisu ainetta kotona joten röörit aukesi eikä tarvinnut huoltomiehiä vaivata.

Päivän uutista olen miestiskellyt, että miten pääministeri antamassaan ilmoituksessa kertoo, että "joku jalka leikkaus" estäisi asioiden hoitamista, eihän siinä leikkauksessa aivoihin kosketa? Minusta se kertoo miehestä joka ei ymmärrä, että vastuun kantaminen on sitä että on rehellinen edes itselleen. Herroilla on herrojen metkut kuka niistä selvän ottaa...!!!

Lumisateen jälkeen alkoi satamaan vettä ja pakko oli lähteä kyynärsauvakävelylle umpihankeen. Tunnin verran taapersin reittiä jossa ei aura-autoa ollut käynyt, kuin viime vuonna jos silloinkaan? Hyvää oli se, että tuli tosi fressi olo ihokin sai kaipaamaansa kosteutta. Kuljin yhden perheen ohi, kun lastasivat lapsiaan autoon, kun äiti tupakka suussa huusi jälkikasvulleen, että "mihin helvettiin sinä luulet olevasi menossa?", kun tyttö n. 5 v. riemuissaan pomppi lumihangessa? Vähän teki mieli puuttua asiaan, että "tuskin helvettiin, mutta vanhemmat näyttää olevan sinne menossa!" Pikkutytön ilo sammui siihen paikkaan.... tuli ihan surullinen olo hänen puolestaan.

Jouluhommia en ole tehnyt yhtään - puhellut ystävien kanssa puhelimessa ja facebookissa. Naurattaa, kun siellä kulkee sellainen kiertis, että se tulisi maksulliseksi minä en siihen usko, koska alkamispäivä on 1.4.2010 sehän on aprillipäivä.

Nämä tontut ovat olleet jo täällä joskus aikaisemmin, mutta tonttuillaan vielä!