Huvivene sataman suuntaan!

Maailman mittainen chatti yhteys....

Miten olenkaan ansainnut, niin ihanan ystävän kaukaa Bangladeshista. Vietettiin chatissa monta tuntia ja viime yön keskesteluna oli suomessa vellova homo keskustelu ja uskon asiat. Meille ei tullut riitaa mistään, vaan kumpikin arvostaa toisen mielipiteitä ihan täysillä. Meillä on eri uskonto joita en tässä lähde sen enempää kertomaan. Lupasimme toisillemme tutustua toistemme uskontoihin.... tutustuminen on vielä kesken, mutta mielenkiintoista on. Oppii ymmärtämään toista vielä paremmin. Kerroin myös, että oma uskoni on enemmän lapsen uskoa, kuin kirjoista luettua. Yhteistä meille on suvaitsevaisuus erilaisuutta kohtaan ajammehan kumpikin vammaisten ihmisoikeuksia...

Voimaantumisesta

Tänään onnistui uiminen jo siihen malliin, että jatkoin uimista noin 500 metriä joten ei mene montaa päivää, kun taas pelittää! Kuntoutuksen aloitin aamulla jo luuttuamalla lattiat, siinä sai todella monipuolista käden liikettä.... huomenna aamulla fysioterapiaan Tuomon luokse, tuskin tarvitsee montaa kertaa käydä?

Vuodatuksen palveluita

Ostin itselleni verkko-osoitteen, kun vuodatus alensi hintaa!!! Osoitteeni on leenanhuokaukset.com  jää esteri pois on helpompi muistaa!

Elämä on laifiiiii