Illalla tai yötä se jo oli katselin kisojen avajaisia. Harmillisesti tulee vain puolentunninkooste päivittäin joka uusitaan päivällä. Hyvä sekin, muistan kun joskus aikaisemmin niistä puhuttiin varsinaisesti "terapiana" eikä tajuttu, että aivan hirveän hyvä kunto täytyy olla, että kilpailuissa pärjää. Tuloksia näin nettiaikaan voi lukea heidän kotisivuiltaan joten tietoa saa jos on kiinnostunut. Toivon suomen joukkueelle menestystä oikein monen mitallin arvosta. Jos kisoissa on 4000 urheilijaa 150 maasta, niin mitään ei saa ilmaiseksi.

Käväisin City-marketin paikoitustilan kirpparilla pitkästä aikaa ja sieltä löytyi salarakkaan pikkusiskoille "ihanat nappaskengät" kuin myös paljeteilla koristeltuja vaaleanpunaisia vaatteita. Olisi siellä ollut dinosauruksia, vaikka kuinka paljon onneksi älysin soitella isille ja kuulin, että niitä on. Lenkkareita en löytänyt. Taitaa olla poikien kengät jo tuossa iässä, sii 5 v. lopen uupuneita, siis kulutettu loppuun. 

Jatkoin matkaa Hakaniemen torille - väkeä tosi paljon, mutta kirppavehkeitä en sieltä löytänyt. Siellä on enempi myynnissä antiikkia, vaatteita enempi aikuisille tarkoitettuja. Tapasin tuttuja, söin lounaaksi Puruveden muikkuja. Matkalle mukaan myös yhdet niitä muotimuovikenkiä, vähän jäi harmittamaan kun en löytänyt uikkariin sopivan värisiä. Mustahan sopii kaikkien kanssa, vaikka olisi ollut makeeta tepastella uima-altaalle: sininen uikkari, turkoosi/sininen kyynärsauva sekä siniset kengät jalassa. Jos jostain kävelee musta uikkari, niin sopiihan se sitten...????

Jalkapohjissa tuntui, että kävelyä oli tullut enempi kuin "lääkäri määrää" joten nokka kotia kohti. Tänään kaikki tässä, heippa.