Kesäaikaan siirtymisen kunniaksi lähdin pitkälle kyynärsauvakävelylenkille, koska kesästä ei ole vielä tietoakaan, niin sauvat piikkien kanssa oli tarpeen. Se oli oikeastaan ihan hauskaa, kun välillä oli jo katu näkyvissä, siis hyvä kävellä ja välillä oli, kuin olisi luistinrata. Tienvieruksissa oli vähän parempi kävellä, mutta siellä piti väistellä koiranpaskoja! Columbuksessa poikkesin kodinkoneliikkeeseen, että josko löytyisi läheltä uusi pölynimuri? Entinen sanoi perjantaina  työsuhteensa irti nimittäin kuumeni liikaa ja lopetti toimintansa. Siis pakko ostaa uusi, kun pölyt pitää saada tehokkaasti pois! Kotiovella huokaisin, että onneksi selvisin kaatumatta!

Saan ensiviikolla uuden pyörätuolin kuntoilua varten ja pääsen viilettämään tukka suorana Vuosaaren rantoja!!!!! Sisäruokintakausi päättyy, jes!!! 

Maailmalle chattaily vain lisääntyy, kun tulee uusia ystäviä ympäri maailman kuten esim. Bangladesh, Korea, Indonesia, Pakistan, Kenia, Espanja, Italia, Ruotsi, Englanti vammaisten ihmisoikeustaistelijoita -  maailma pienenee!

Voikaa hyvin!