Aamulla katsoi peilistä HIRVIÖ, mutta onneksi mikään kohta ei säre silleen sietämättömästi,  tärkyssä oli kyllä vasemman käden keskisormi saanut myös täräyksen joten nyt voi hyvin näyttää keskisormea on silleen luonnostaan pystyssä. Oikeassa olkavarressa myös mustelmia ne taisi tulla sen kaapin avaimista. Olo on kuin olisi jäänyt "katujyrän" alle, mutta ilman särkyjä. Lohdullista on myös se, että en ole herkkä saamaan mustelmia.

Laatikoista löytyi vanhat rillitkin, että näkee edes jotain ja lukeahan minä nään ilman rillejä, tarkoituksena olisi kuitenkin lähteä autolla ruokaostoksille - pakko kun kaapit on tyhjänä - rillikauppaan tutkimaan miten siinä asiassa olisi hyvä edetä. Uusien silmälasien valinta on tosin värin- ja mallin puolesta hankala valita kun naama ei ole normaalinaama.

Sukulaisille laitoin kyllä kuvan "uudesta lookista" näytin kuulemma samalta kun yhden tunnetun entisen urheilijan vaimo.

Jatkoa kello 13.00

Asioilla on käyty ja ilouutinen siitä, että rillit optikko sai oikomalla kuntoon linssissä oleva jälki lähti jollain ihmeaineella pois. Joten rillien uusiminen jää myöhempään aikaan kun voi rauhassa miettiä minkalaiset tahtoo. Jotkut ihmiset kääntyi perään katsomaan, mutta on töllättänyt ennenkin joten se ei haittaa jos vaan ei lapset pelästy.

Taidan lähteä lenkille, kun on niin kaunis ilma, heippa.