Lintu kaunotar eläinpuistosta!

Päivän ohjelmaan tuli muutoss, niin lähdin pitkälle kävelylle! Suuntasin markkinoille - en ottanut yhtään kuvaa, kun olin myöhään liikkeellä niin myyjät jo laittelivat pois tavaroitaan. Kävelin kuitenkin edestakaisin ja ostin yhdet pienet jutut salarakkaille. Tingin hinnasta ja vieläkin jäi sellainen fiilis, että maksoin liikaa? 

Jatkoin matkaa Junakatua eteenpäin ja kuinka ollakkaan tuli Bar cocina Witin kohdalle josta olin kuullut pelkkää hyvää. Joten sinne siis syömään alkoi jo olemaan nälkä olinhan jo monta tuntia kierrellyt.... kieltämättä teki mieli istumaan välillä. Minut otettiin hyvin vastaan ravintolaan ja ulkona oli jo kyltti, että lounasaikaan heillä on täysin savutonta. Siitähän minä tykkäsin, että sai syödä ruokansa ilman, että haisee tupakalle joka paikka..... täytyy myöntää, että ei ollut turhaan kehuttu paikkaa. Olen muutamassa suomalaisessa käynyt täällä ja nyt taisi löytyä se paras paikka, siis minun mielestä! Lounaaksi oli useampia vaihtoehtoja - keitto, liha, kala, salaatti lounasta, siis monipuolinen.  Kallein vaihtoehto maksoi 7.20 euroa johon kuului, alkusalaatti buffet pöydästä, lämminruoka, jälkiruoka, leipä ja juomat. Siis joko viini, olut tai joku alkoholiton vaihtoehto. Annokset todella suuria joilla lähti suurempikin nälkä..... mukaan sai ottaa appelsiinejä ja avogadoja heidän omista puistaan tippuneita.... miten se mainos nyt menikään, että "hyvä ruoka parempi mieli".

Oli myöhäinen iltapäivä, kun vihdoin ehdin kämpille - ehdin kuitenkin vielä uimaan altaalle..... sain aivan yksin harjoittaa kuviokelluntaa!!!!!

Täydellinen päivä - vähiin käyvät päivät, kun reissu on ohi, mutta vielä neljä päivää jäljellä joista otan irti kaiken.... ilmatkin ovat lämmenneet. Heippa!