Sain eilen päähäni, että haluan värilliset kyynärsauvat. Tämä sen jälkeen kun olin vastannut Jenni-Julian meemiin apuvälineistä. Häneltä sain vinkin mistä kannattaisi käydä kysymässä joten lähdin Inva-apuvälineeseen Kumpulantielle. Testasin merkin ja tietysti on tärkeetä, että niillä voi kävellä - ja hyvät olivat joten nyt on tilauksessa sininenyläosa/turkoosialaosa miksi juuri nuo värit, no auto ja silmät on siniset sekä verhot sininen/turkoosinvihreää marimekkoa joten sovin keppeineni hyvin elinympäristööni.

Turhuus jatkui vielä paluumatkalla poikkesin Haloselle Itä-keskukseen katselemaan kauniita kevätjakkuja - yksi turkoosinvärinen löytyikin ylitse muiden, mutta se jäi vielä kaupan tankoon ehkä loppuviikosta käyn sen hakemassa. Oishan se tyylikästä kun jakku ja kepit sointuisi toisiinsa - vai onko turhamaisuutta?

Posti toi myös tänään "salarakkaan" synttärilahjan joita saamieni tietojen mukaan vietetään ensi sunnuntaina. Joita innolla odotan, täältä tullaan juhlimaan - Nalle Puh.

Huomiseksi sain käräjäkutsun joita on nyt ollutkin tiuhaan, mutta sopii minulle kun on allakassa tällä kertaa vähän väljenpää.

Kello 15.37 näyttäisi, että karhunpesässä on kolme pentua?