Aamulla piti lähteä vasemman käden, siis sen leikatun kanssa Töölön sairaalaan kuvauttamaan ja lääkärille näyttämään, että miten on parantuminen edistynyt. Naulat näytti olevan hyvin pysyneen paikallaan, vaikka vähän sitä jännitin kun olin joutunut kättä käyttämään vähän liian aikaisin. Lääkärin mielestä ihan hyvälle näytti ja oli tyytyväinen myös jo liikeratoihin. Kuuleman mukaan naulat vähän rajoittaa käden sivulta suorana nostossa, mutta kun nostaa etukautta niin sivulle onnistuu myös. Hän haluaa vielä kuvat, kun aikaa on kulunut leikkauksesta sellaiset kuusi kuukautta. Sitä varten ei tarvitse mennä enää Töölööseen, vaan terveyskeskuksen kautta. Omalta lääkäriltä tulee siihen lähete. Hän katsoi myös tuon toisenkin käden liikkuvuuden, mutta senhän minä itsekin tiedän, ettei ei ole vielä ihan entisellään. Jää kuulemma vähän eri asentoon, no se ei meikäläistä haittaa, kun muutenkin joka osa on erilainen, niin miksei kädetkin. Tärkeintä, että luutuvat ja säryt lähtee! Lääkäri ihmettelin vähän positiivisuuttani, mutta totesi itsekkin että onhan sulla ollut kokemusta miten leikkauksista toivutaan.

Vähän kerroin, että miten sirkustelin aluksi kun kumpikin käsi oli paketissa, että kyllä sitä kädettömänäkin jotenkin selviää, kun tahtoo.

Loppupäivän tein joulupukin hommia piti saada yhdet hirmuisen isot villasukat valmiiksi, että pääsevät pukinkonttiin.

Kävijälaskuri raksuttaa siihen malliin, että pian täyttyy 105 000 kävijää joka tarkoittaa, kun vanhat lasketaan mukaan yhteensä noin 150 000 ja se on paljon se! Olen aivan otettu, että niin paljon?